Gör en fritextsökning och använd våra filtreringsfunktioner
0 resultat

Vanliga frågor och svar

När du gjort en sökning i sökmotorn så hittar du en liten rubrik strax under sökrutan, till höger, där du kan välja att sortera efter relevans eller efter senaste inkomna dokument.

När du gjort en sökning och funnit ett dokument som verkar lovande utifrån de sökord du använt så klickar du på "Öppna" nere till höger i träffen för att först öppna dokumentet. Dokumentet öppnas då som en egen flik i din webbläsare. Alla våra dokument är textbehandlade och sökordsindexerade så när du väl är inne i dokumentet så kan du söka inuti dokumentet. Smidigaste sättet att göra det på är att använda dig av kortkommandot CTRL F (Klicka på tangenterna CTRL och F samtidigt på ditt skrivbord). En sökruta kommer då upp och du söker efter ordet du är intresserat utav.

I vår databas finner du i dagsläget protokoll från kommunfullmäktigen och kommunstyrelser från Sveriges 290 kommuner, från 2018 och framåt (med få undantag), över 35.000 protokoll. Sorterade efter Län - > Kommun -> Beslutsorgan -> År för att underlätta din eftersökning av dokument. Vi jobbar konstant med att utveckla våra tjänster och vår sökmotor. Det är vår förhoppning att så småningom bredda databasens innehåll!

Hittar du inte det du söker så rekommenderar vi dig i första hand att kolla igenom vår sökguide för tips och tricks.

Coldec aB © 2024 | Alla rättigheter reserverade | Org.nr 559297-5717 |  Registrerad för F-skatt | Onic Webbyrå | Ansvarig Utgivare: Jesper Norqvist

Hej!👋 Gillar du vår tjänst?

Har du förbättringsförslag? Eller tycker du kanske den är helt onödig?
Vare sig du gillar vår tjänst eller inte så skulle det betyda mycket för oss om du ville betygsätta tjänsten på Google så att andra kan få möjligheten att bilda sig en egen uppfattning om oss och vår tjänst. Det tycker vi känns schysst. Tack på förhand!
Hittar du inte det du söker? Kolla vår sökguide för att förstå hur du får ut så mycket som möjligt av sökmotorn.

👋 Hej! Vill du få full tillgång till vår sökmotor? Kolla vår demovideo och boka ett gratis samtal.

Där berättar vi mer om:
  • Hur sökmotorn fungerar
  • Hur våra avtalsupplägg ser ut
  • Vad priset för att ha tillgång till sökmotorn är
  • Vad som behövs för att komma igång
*Om du vet med dig att din organisation har tillgång till vår databas men ändå får upp den här rutan så beror det mest sannolikt på att du inte är ansluten till din organisations IP-adress. Anslut till organisationens IP-adress för att åter få full tillgång.