Välkommen till Offentligabeslut.se – Lär känna oss och våra mål.

Vi är ett innovativt företag baserat i hjärtat av Karlstad, med ambitioner att med hjälp av digitala verktyg göra ditt arbete lite enklare och liiiite roligare.
+
Protokoll i vår databas
.5
Sekunder per sökning
Kommuners protokoll
+
Protokoll i vår databas
Kommuners protokoll

Underlätta din omvärldsbevakning

Offentligabeslut.se startades med en enkel vision – att göra beslutsprocesser och utredningar enklare, effektivare och mer transparenta och framför allt öka samarbetet mellan offentliga aktörer. Vi är ett ungt företag med ambitioner att genom smarta digitala lösningar arbeta tätt med både lokala och nationella organisationer för att optimera deras arbetsflöden och skapa hållbara lösningar. Vi tror på kraften av lokalt engagemang och globalt tänkande. Trots vår relativt småskaliga verksamhet vill vi vara med och påverka i en större skala. För oss är varje projekt en möjlighet att göra en verklig skillnad, och vi ser ständigt efter nya vägar för att förbättra oss och utveckla våra tjänster.

Framtidsutsikter

Med vårt huvudkontor i Karlstad siktar vi på att utöka vår verksamhet och nå kunder på en nationell nivå. Våra tjänster skall underlätta arbetet och möjligheterna till samarbete för organisationer i hela landet.

För tjänstepersoner, av tjänstepersoner

Vi är inga techgurus som står bakom den här tjänsten utan i grund och botten så är vi statsvetare med egen bakgrund inom kommunal förvaltning. Tjänsten är utvecklad och framtagen av den enkla anledningen att vi själva ville ha tillgång till en sån här tjänst när vi arbetade som tjänstepersoner inom kommun. När vi började ringa runt till andra kommuner och frågade om de kände till om det fanns någon liknande tjänst idag så fick vi ofta svaret ”Hmm.. ja du, naej det är ingenting jag känner till. Men nu när du säger det så vore det ju himla käckt om det fanns.”

Efter mycket arbete med insamling av material och skapande av en sökbar databas så ser ni här resultatet - En blixtsnabb och lättöverskådlig sökmotor med över 35.000 protokoll från Sveriges alla kommuner.

Jag hoppas att du också ser värdet i tjänsten och känner att det underlättar för dig i ditt arbete. Mycket nöje i din framtida användning!

Jesper Norqvist

VD och grundare

Allt fler kommuner och myndigheter använder och uppskattar vår sökmotor. Se själv.

Vi är den passionerade truppen som gör Offentlig Beslut AB möjligt. Tillsammans skapar vi framtidens lösningar!
Adam Smith
Web Designer at Airtable
Vi är den passionerade truppen som gör Offentlig Beslut AB möjligt. Tillsammans skapar vi framtidens lösningar!
Adam Smith
Web Designer at Airtable
Vi är den passionerade truppen som gör Offentlig Beslut AB möjligt. Tillsammans skapar vi framtidens lösningar!
Adam Smith
Web Designer at Airtable

Frågor och svar

Coldec aB © 2024 | Alla rättigheter reserverade Org.nr 559297-5717 | Registrerad för F-skatt Onic Webbyrå

👋 Hej! Vill du få full tillgång till vår sökmotor? Kolla vår demovideo och boka ett gratis samtal.

Där berättar vi mer om:
  • Hur sökmotorn fungerar
  • Hur våra avtalsupplägg ser ut
  • Vad priset för att ha tillgång till sökmotorn är
  • Vad som behövs för att komma igång
*Om du vet med dig att din organisation har tillgång till vår databas men ändå får upp den här rutan så beror det mest sannolikt på att du inte är ansluten till din organisations IP-adress. Anslut till organisationens IP-adress för att åter få full tillgång.