Allmänna villkor för användning av Offentligabeslut.se:

 1. Målsättning: Denna hemsida tillhandahålls för informationsändamål och användaren accepterar att använda hemsidan enbart i syfte att få tillgång till information och tjänster som erbjuds.

 2. Innehåll: [Hemsidan] förbehåller sig rätten att ändra, radera eller lägga till innehåll på hemsidan när som helst utan förvarning. Offentligabeslut.se garanterar inte att innehållet på hemsidan är korrekt, fullständigt eller uppdaterat.

 3. Intellektuellt ägande: Allt innehåll på denna hemsida, inklusive text, bilder, varumärken och design, är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter. Användaren förbinder sig att inte kopiera, reproducera eller på annat sätt använda innehållet utan tillstånd från Coldec AB (Ägare av https://offentligabeslut.se).

 4. Begränsad ansvarighet: [Hemsidan] frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt skada som uppstår till följd av användning av denna hemsida eller tillgång till eller användning av information eller tjänster på hemsidan.

 5. Länkar till andra webbplatser: Denna hemsida kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte ägs eller kontrolleras av Offentligabeslut.se. Offentligabeslut.se frånsäger sig allt ansvar för innehållet på sådana webbplatser och för användning av sådana webbplatser.

 6. Användaravtal: Genom att använda denna hemsida accepterar användaren dessa allmänna villkor. Om användaren inte accepterar dessa allmänna villkor får användaren inte använda hemsidan.

 7. När en Användare får tillgång till Sökmotortjänsten vid tecknande av Abonnemangsavtal gäller de Villkor som däri avtalats. När du är inloggad i Tjänsten ser du en fördjupad version av våra Allmänna villkor.

Coldec aB © 2024 | Alla rättigheter reserverade | Org.nr 559297-5717 |  Registrerad för F-skatt | Onic Webbyrå | Ansvarig Utgivare: Jesper Norqvist

👋 Hej! Vill du få full tillgång till vår sökmotor? Kolla vår demovideo och boka ett gratis samtal.

Där berättar vi mer om:
 • Hur sökmotorn fungerar
 • Hur våra avtalsupplägg ser ut
 • Vad priset för att ha tillgång till sökmotorn är
 • Vad som behövs för att komma igång
*Om du vet med dig att din organisation har tillgång till vår databas men ändå får upp den här rutan så beror det mest sannolikt på att du inte är ansluten till din organisations IP-adress. Anslut till organisationens IP-adress för att åter få full tillgång.